Kris Boeckmans | Update 16 augustus
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
2060
post-template-default,single,single-post,postid-2060,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Update 16 augustus

Door COVID-19 is het seizoen op een andere manier ingedeeld dan wat we gewoon zijn. Kris is tijdens de koersloze periode goed blijven doortrainen. De koersfiets werd af en toe ingeruild voor de MTB. Sinds juni ging de focus terug maximaal richting het najaar. Een trainingsstage met de ploeg en veel verkenningen voor de eerste race: Dwars Door Het Hagelland.

Na 5 maanden niet koersen en enkel trainen was het spannend om te weten hoe het gevoel was, maar Kris gaf aan dat dit juist zat. Door een spijtige schuiver op een slechte moment spijtig genoeg niet het verhoopte resultaat bereikt. Momenteel is Kris op weg naar Limousin voor een uitdagende rittenkoers. Aan het programma nadien wordt nog verder gesleuteld.