Kris Boeckmans | Na revalidatie gaan we weer koersen ! ! ! Nieuws over Bus Belgisch Kampioenschap ! ! !
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1989
post-template-default,single,single-post,postid-1989,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Na revalidatie gaan we weer koersen ! ! ! Nieuws over Bus Belgisch Kampioenschap ! ! !

Vol verwachting maken we ons op voor de Baloise Belgium Tour die start op 12 juni, een vijfdaagse ronde die u dagelijks op televisie kan volgen.  Kris neemt een  herstart na zijn sleutelbeenbreuk op 3 mei in de Tour of Yorkshire.

Tevens eind van deze maand, namelijk zondag 30 juni maken we ons op om met zijn allen te gaan supporteren op het Belgisch Kampioenschap te Gent voor onze held, en wel met de traditionele supportersbus !  Iedereeen van harte welkom !  Het concept van 2019 is enigzins anders opgevat ; vorig jaar hebben supporters van Toon en Thijs Aerst zich in Schilde aangesloten bij onze groep, dit jaar komt de bus vanuit Rijkevorsel met supporters en stappen wij om 10u bij op deze bus. Vanaf 8u30 iederen welkom in Schildorp (ex Nova) voor een koffiekoek. Wij rijden dan verder naar Oosterzele en gaan de renners 3 x zien aan de Lange Munte, nadien stappen we terug op onze bus en deze brengt ons naar de plaatselijke 7 ronden. Verdere info over terugreis komt u op de bus te weten.

 

inschrijven via overschrijving tot 23 juni 2019 met vermelding van uw naam op BE89 9730 9993 4585

leden fanclub 2019 betalen 10 euro

niet-leden 2019 betalen 15 euro

 

het fanclubteam