Kris Boeckmans | Boeckie breekt sleutelbeen
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1976
post-template-default,single,single-post,postid-1976,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie breekt sleutelbeen

Kris was zo sterk bezig in Tour de Yorkshire, helaas kwam hij in de 2de rit in de laatste 200m voor finishlijn hard ten val en brak hij zijn linker sleutelbeen.  Zaterdag vloog hij terug naar België om aansluitend in Herentals geopereerd te worden door dokter Claes.  Er volgt nu een ravalidatie, wij houden jullie op de hoogte via deze weg!

videofragment van de laatste kilometer