Kris Boeckmans | Op naar Parijs-Nice
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1957
post-template-default,single,single-post,postid-1957,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Op naar Parijs-Nice

Afgelopen zondag reed Kris Kuurne-Brussel-Kuurne (foto), verschillende malen moest hij voet aan grond zetten en een lekke band maakten dat Kris telkens naar achter werd teruggeslagen, bij het overschrijden van finish moest zijn groep de wedstrijd verlaten.  Ondanks dit alles toch 175km wedstrijd gereden met een gemiddelde van 39,4 per uur.  Kris keerde nadien  huiswaarts om zich verder op te maken Parijs-Nice. Meer info over de wedstrijd kan u vinden bij programma, u kan de wedstrijd ook dagelijks volgen op televisie.  Momenteel beschikken we nog niet over een deelnemerslijst.

ps. info lidmaadschap fanclub in vorig bericht.