Kris Boeckmans | Kris start wielerjaar 2019 zaterdag in Oman!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1951
post-template-default,single,single-post,postid-1951,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Kris start wielerjaar 2019 zaterdag in Oman!

Beste fan

Eerst willen we jullie een fantastisch en gezond 2019 wensen!

2019 brengt ons tevens een nieuw wielerjaar waarin wij opnieuw duimen voor Kris in al zijn koersen voor VITAL CONCEPT – B&B HOTELS. Dit jaar heeft hij reeds zijn eerste overwinning binnen: zoontje Alec werd op 28 januari geboren, 54.5 cm en 3.89 kg. Wij wensen dan ook aan de kersverse ouders een dikke proficiat!!!

Wij duimen dat hij mag gespaard blijven van tegenslag en ziekte. In 2018 moest hij helaas vroegtijdig zijn seizoen stopzetten door een dubbele armbreuk in de Ronde van Denemarken begin augustus. Na een super voorbereiding op het nieuwe seizoen 2019 werd Kris, juist voor de aanvang van zijn eerste ronde in Bessèges, helaas ziek. Volgende afspraak is de Ronde van Oman die op 16 februari start. Alle wedstrijdinfo kan je vinden in http://krisboeckmans.be/programma/

Wij kunnen jullie alvast meegeven dat dit jaar op 30 juni het Belgisch Kampioenschap in Gent plaats heeft en ook de fanavond kan u reeds aanstippen op 29 november!

Als laatste punt nodigen wij jullie uit om dit jaar zeker fan te blijven, dit kan door 5 euro over te maken op onze fanclubrekening BE89 973099934585 met vermelding van uw naam en eventueel verdere gegevens via mail te sturen aan: boeckiefanclub@gmailcom

Sportieve groet

het fanclubbestuur