Kris Boeckmans | Boeckie start aan een nieuw wegseizoen!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1937
post-template-default,single,single-post,postid-1937,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie start aan een nieuw wegseizoen!

Beste fan

Aan de vooravond van de start van het wielerjaar 2019 heeft Kris zijn eerste belangrijke overwinning reeds binnen. Zoontje ALEC werd geboren op maandag 28 januari met een lengte van  54,5 cm en een gewicht van 3,9 kg! Dikke proficiat aan Kris & Marie.

Naast de zorg voor Alec en Marie ligt voor Kris de focus vanaf nu ook op het wielerseizoen waar Kris na enkele zeer goede stages zijn zinnen heeft op gezet. Zijn programma voor de komende maand staat ook op zijn website maar een kort overzicht geven we hier.

Ster van Besseges, Tour of Oman, Kuurne Brussel Kuurne en Le Samyn op 5 maart.

Binnenkort volgt er nieuws omtrent lidmaatschap 2019. Website en/of Facebook zeker in het oog houden.

Wij hopen op een blessurevrij, mooi seizoen voor Kris en duimen, supporteren voor hem!

Wielergroeten

fanclub Boeckie

 

7/2/19 Helaas heeft Kris door ziekte verstek moeten geven!!!!!