Kris Boeckmans | Fanbus Boeckie naar BK, extra info!!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1909
post-template-default,single,single-post,postid-1909,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Fanbus Boeckie naar BK, extra info!!

Beste supporter

Nog even wat info betreffende onze busreis naar het BK in Binche.

Alle ingeschreven fans zijn welkom vanaf 7 uur in café NOVA in Schilde, Turnhoutsebaan 155. Ter plaatse krijgt u wat lekkers aangeboden van de fanclub om de dag te beginnen. De bus vertrekt stipt om 8u dus zorg dat je op tijd bent. De bus vertrekt dus aan cafe Nova en niet zoals andere jaren aan de Okay. Op de bus zal drank te verkrijgen zijn.

Wij hopen er een aangename wielerdag van te maken in Binche. Supporteren voor Kris is uiteraard onze hoofdbezigheid die dag!

Sportieve groet en tot de 24ste,

Fanclub Boeckie