Kris Boeckmans | Boeckie fanbus naar BK in Binche op 24 juni!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1904
post-template-default,single,single-post,postid-1904,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie fanbus naar BK in Binche op 24 juni!

Beste fan

Het is weer die tijd van het jaar. De maand juni staat voor de deur en dus ook het Belgisch Kampioenschap wielrennen. Dit jaar gaat deze door in Binche, provincie Henegouwen. Binche ligt op 123 km rijden van Schilde en dus een goede 1u30 rijden met de bus. Het BK dit jaar zijn 13 ronden van 17,2 km, totaal 224 km met 1900 hoogtemeters.

De fanclub Boeckie legt dit jaar ‘na een jaartje BK Antwerpen’ dus opnieuw een fanbus in. We hopen dat de bus opnieuw vol geraakt met supporters van Kris. We willen onze fanclubleden graag meenemen voor een spotprijs van 5 euro. Niet leden betalen 10 euro. De bus vertrekt zondagochtend 24 juni om 8u aan de Okay in Schilde zoals voorgaande jaren. Rond 18u vertrekken we terug in Binche.

Je deelname aan de BK fanbus is pas definitief bij overschrijving van 5 euro op rekeningnummer BE89 9730 9993 4585 en vermelding van namen deelnemers in beschrijving.

Hopelijk zien we jullie de 24ste voor een mooie wielerzondag!

Sportieve groet

fanclubbestuur Boeckie