Kris Boeckmans | Boeckie in 4 daagse Duinkerke!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1898
post-template-default,single,single-post,postid-1898,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie in 4 daagse Duinkerke!

Beste fan

Na de lelijke val die Kris maakte de dag voor de start van Paris-Roubaix zit hij weer in koers. De schouder heeft de nodige zorg en kinébeurten achter de rug waardoor hij weer kan koersen. De schouder doet het voorlopig goed.

De 4 daagse van Duinkerke is een koers in Noord-Frankrijk die 6 dagen duurt. Van afgelopen dinsdag tem zondag. En jawel Vital Concept doet het prima. In de eerste rit nam Kris de laatste kilometer voor zijn rekening in dienst van Bryan Cocquard. De Franse spurter werd 2e achter Marc Sarreau van Groupama-FDJ. De 2e rit opnieuw de verwachte pelotonspurt waar Cocquard 3e werd achter respectievelijk Greipel en Dupont. Onderweg werd er ook gesprint voor de bonifacatiesconden die Cocquard wel de leiderstrui opleveren. Het doel is om deze leiderstrui te verdedigen en mee naar huis te nemen. Dus vandaag (donderdag) zal de ploeg van Kris en Kris zelf een dagje de koers moeten dragen en hopelijk zit er weer een mooie ereplaats in aan de finish.

Buiten Bryan Cocquard staat er nog een ploegmaat van Kris bovenaan in het klassement nl. Jérémy Lecroq op 3″ van zijn kopman. Kris staat momenteel 76ste in het klassement.

Elke rit is te volgen op Eurosport.

Ook zijn uiteraard weer de vaste supporters van Kris ter plaatse onder leiding van zijn mama Marleen!

Veel succes Kris en teammaats van Vital Concept.