Kris Boeckmans | Kris in ijskoude GP Denain
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1877
post-template-default,single,single-post,postid-1877,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Kris in ijskoude GP Denain

Kris start vanmiddag in de GP Denain. Het zal een ijskoude editie worden en de kasseistroken lagen er te gevaarlijk bij waardoor de organisatie noodgedwongen enkele stroken uit het parcours heeft gehaald. Vanaf 16u vanmiddag te volgen op Eurosport.

Kris start woensdag in de 3daagse De Panne dat 2 ! dagen duurt! Volgende zondag staat dan Gent-Wevelgem op zijn programma waar exact 20 jaar geleden Frank Vandenbroucke won.

We duimen voor Kris en zijn ploeg Vital Concept!