Kris Boeckmans | 1e trainingskamp Vital Concept Cycling Club … mix team december!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1778
post-template-default,single,single-post,postid-1778,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

1e trainingskamp Vital Concept Cycling Club … mix team december!

Beste fans

Kris, Boeckie beëindigt morgen zijn eerste trainingskamp in Spanje met zijn nieuwe ploeg. En met die nieuwe ploeg Vital Concept Cycling Club werd het een geweldige stage met teambuilding en vele trainingskilometers! Voor de stage met de ploeg begon vertoefde Kris zelf al geruime tijd in Spanje om de voorbereiding in ideale omstandigheden te starten.

Morgen keert hij huiswaarts en er is tijd voor familie en feestdagen. Even bekomen van het geleverde werk en in januari trekt Kris terug naar Spanje!

De officiële ploegvoorstelling is op 5 januari! Daar kijken we met z’n allen naar uit. Rond die tijd plaatsen we zijn programma online.

Veel succes Boeckie!