Kris Boeckmans | Fanavond Boeckie 21 oktober
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
449
post-template-default,single,single-post,postid-449,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Fanavond Boeckie 21 oktober

Beste fan van Kris

We naderen de maand oktober en dus is het weer tijd voor onze jaarlijkse fanavond. De 6e fanavond vindt plaats op zaterdag 21 oktober.

Het was een bewogen jaar. Kris sluit het hoofdstuk LOTTO-SOUDAL af.  Hijzelf en wij als supporters kijken uit naar de nieuwe uitdaging bij zijn nieuwe Franse ploeg Vital Concept. Laten we daarom deze fanavond zien als een nieuwe start voor al wie Kris een warm hart toedraagt. Wij hopen op veel volk!

Het concept van de fanavond is hetzelfde als de laatste jaren, de zeer gesmaakte barbecue in buffetvorm. Volwassenen betalen 15 euro en kinderen onder 12 jaar 7 euro.

Vanaf 17u is iedereen welkom. Tussen 18 en 20 uur kan u genieten van de heerlijke BBQ. Supporters van Kris kunnen ook aansluiten na 20u voor een frisse pint aan de toog!

Inschrijven noodzakelijk voor 14 oktober.

HOE INSCHRIJVEN: Juiste bedrag overschrijven op rekeningnummer BE89 9730 9993 4585 met duidelijke vermelding van naam en aantal personen.  

PLAATS FANAVOND: zaal van duivenlokaal, Rozenhoek (naast voetbalveld), 2970 SCHILDE

Wij zien jullie allen graag 21 oktober voor een gezellig etentje en bijhorende koersbabbel.

Sportieve wielergroet

het fanclubbestuur ‘Boeckie’