Kris Boeckmans | INFO BELGISCH KAMPIOENSCHAP ANTWERPEN, zondag 25 Juni!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1728
post-template-default,single,single-post,postid-1728,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

INFO BELGISCH KAMPIOENSCHAP ANTWERPEN, zondag 25 Juni!

Beste fan van Kris

Morgen 1 week  is het zover. Het BK wielrennen in ons eigen Antwerpen en Kris zal helemaal klaar zijn. Momenteel koerst hij in de ZLM tour, 5 daagse rittenwedstrijd in Nederland en België. De afgelopen 2 dagen heeft hij prima voorbereidend sprintwerk geleverd voor de ploeg met als resultaat podiumplaatsen voor Moreno Hofland en André Greipel. 

Dan het BK… Via de ploeg van Kris en zijn sponsors hebben de fans de kans om de dag door te brengen in het Lotto Soudal dorp. Dit dorp is op ongeveer 1,5 kilometer van de finish. 14 ronden van 17 kilometer met telkens 2 stevige kasseistroken in. Totale afstand 238 kilometer.

Via ons, de fanclub van Kris, kan je die dag rekenen op eten en drankbonnen (twv 5 euro). Je kan deze als geregistreerd lid ophalen in het LOTTO SOUDAL dorp bij Marleen of Joeri! 1 van beiden is constant in het dorp bereikbaar vanaf 12u. Voorstelling van de mannen is om 11.15 en de start een half uurtje later. Dit alles op de Grote Markt. Aankomst verwacht omstreeks 17.30u op de Desguinlei.

Langs de omloop zijn er vier fanzones waar dezelfde bonnen kunnen gebruikt worden, maar de zone van het Lotto Fan Village langs de Waalsekaai ligt het dichtst bij de stalplaats van de bussen aan het Steen. Andere fanzones zijn de Desguinlei (finish), de Valaardreef in Wilrijk en de Kioskplaats in Hoboken.

De organisatie heeft z’n website geüpdatet waardoor alle informatie m.b.t. de bereikbaarheid nu voorhanden is. Meer op www.sport.be/bkwielrennen/prof/2017/nl/mobiliteit/

De zone tussen de Grote Markt en de lokale omloop (in de buurt van ons Fan Village) wordt tussen 7u en 8u afgesloten voor de start van de vrouwenwedstrijd. Hetzelfde wordt nog eens gedaan van 11u tot 12u voor de mannenwedstrijd. Dit kan belangrijk zijn voor de beschikbaarheid van de busparking aan het Steen.

Parkeerplaatsen voor campers zijn voorzien aan de Vogelenzang (regio aankomst) of op Linkeroever. Vanaf zaterdagochtend 24 juni kan er ook gratis geparkeerd worden op de middenberm van de Vogelzanglaan. Hier zijn echter geen voorzieningen voor handen (water/elektriciteit).

Indien personen zelf met de wagen naar het Fan Village willen komen, dan kan dit in principe. Antwerpen is vrij toegankelijk die dag en parkings zoals de Gedempte Zuiderdokken blijven (gedeeltelijk) toegankelijk.

Meer informatie over het evenement is te vinden op de website van de organisatie (www.sport.be/bkwielrennen/prof/2017/nl/).

Als bijlage, onderaan dit bericht, nog de voorstelling van de Lotto BK Fan Village, het programma, de ligging en het palmares.

Supportersgroet

fanclub Boeckie

presentatie_bk_fan_village