Kris Boeckmans | Zondag Rund um KÖLN
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1725
post-template-default,single,single-post,postid-1725,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Zondag Rund um KÖLN

Kris start morgen in de 101ste Rund um Koln met rugnummer 23! Samen met kopman André Greipel, Jasper De Buyst, Adam Hansen, Moreno Hofland, Nikolas Maes, Remy Mertz en Marcel Sieberg.

Vorig jaar won er de Nederlander Dylan Groenewegen, hij start dan ook met nr 1, samen met zijn team Lotto NL – Jumbo.

De koers gaat over een afstand van 206,1 km. Om 10.35 is er de officieuze start, 10,5 km later en omstreeks 10.55u is er de officiële  start. Rund um Köln eindigt met 2 plaatselijke ronden van 6,9 km waarin de spurtvoorbereiding zal plaatsvinden.

Go Go Kris met je team Lotto Soudal!!