Kris Boeckmans | Boeckie 5 dagen koers @Noorwegen!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1704
post-template-default,single,single-post,postid-1704,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie 5 dagen koers @Noorwegen!

Kris vertrekt vanmiddag voor zijn eerste van 5 ritten in de Ronde van Noorwegen die loopt van 17 tem 21 mei!

Vandaag staat er 169 km op het programma met een aantal stevige hellingen, zo zal het ook de komende dagen zijn. Donderdag 194 km, vrijdag 192 km, zaterdag 194 km en bij de slotetappe van zondag leggen de renners 155 km af met op het einde 3 plaatselijke rondes in het centrum van Oslo. In die plaatselijke ronde telkens een zware helling te beklimmen. Zondagavond vliegt Kris terug huiswaarts.

Veel succes Kris in het gelukkigste land ter wereld. Dit laatste bleek uit een internationale studie die vorige maand werd gepresenteerd in New York.

Oh ja … Boeckie start met rugnummer 33! Mooi zo.