Kris Boeckmans | De koersen van Kris richting BK in Antwerpen!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1701
post-template-default,single,single-post,postid-1701,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

De koersen van Kris richting BK in Antwerpen!

Beste supporter

Even wat info omtrent de koersen van Kris voor de komende 6 weken … met als apotheose het BK in Antwerpen.

Momenteel vertoeft Kris nog in Spanje waar hij op stage is en er vele kilometers afmaalt. Na het weekend keert hij terug uit Spanje om zich op te maken voor de Ronde van Noorwegen van 17-21 mei.

Vervolgens mooie 1 dagskoersen :

30/5 Gullegem

3/6 Heistse Pijl

11/6 Rund um Köln

18/6 GP Brugge

21/6 Halle Ingooigem

25/6 BELGISCH KAMPIOENSCHAP ANTWERPEN, opnieuw wordt er door de ploeg Lotto Soudal een Fan Village voorzien. Deze zal geposteerd worden op de Gedempte Zuiderdokken in het centrum van de stad en dit op 1,2 km van de FINISH. Dit is langs de 2e en laatste kasseistrook op het parcours. Als fanclub willen we daar uiteraard héél veel supporters van Kris zien!! Meer info over dit BK volgt nog via dit forum.