Kris Boeckmans | Vandaag Kris in Dernycriterium Lier!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1694
post-template-default,single,single-post,postid-1694,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Vandaag Kris in Dernycriterium Lier!

Beste fan

Kris start vandaag in het dernycriterium van Lier. Alle supporters daarheen op deze dag, feest van de arbeid. Kris zal de arbeid wel leveren, zijn supporters kunnen toekijken vanop de Grote Markt in Lier en met de derny over kasseien die er slechter bijliggen dan in Roubaix naar het schijnt… Afwachten wat dat gaat geven!

Programma:

14u voorstelling renners

15.15u reeks 1

16u reeks 2

16.45 finale

17.30u prijsuitreiking

Go Kris!!