Kris Boeckmans | Wakker worden in de sneeuw in Romandië!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1690
post-template-default,single,single-post,postid-1690,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Wakker worden in de sneeuw in Romandië!

Na de zware koers van gisteren, met veel regen en sneeuwval werd het een lijdensweg voor elke renner. Kris haalde opnieuw netjes de finish, weliswaar onderkoeld zoals velen van zijn collega’s. De avond stond dan ook in het teken van recuperatie, massage en eten. Vooral het lichaam verwarmen en rust geven. We kunnen op z’n minste zeggen dat dit een zware ronde gaat worden.

Vandaag op het menu , 187 km waarvan 4 beklimmingen van 3e categorie dus opnieuw stevige kost. Toen de renners vanochtend de gordijnen opendeden schrokken ze opnieuw en wisten ze hoe laat het was. Opnieuw een dag vol koude en nattigheid.

Bijhorende foto werd dan ook door Kris genomen vanop zijn hotelkamer. Mentaal sterk zijn is als coureur van groot belang.

GoGo Boeckie!