Kris Boeckmans | Eindelijk… terug koers voor Boeckie!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1682
post-template-default,single,single-post,postid-1682,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Eindelijk… terug koers voor Boeckie!

Beste supporter,

Volgende week dinsdag 25 april staat Kris opnieuw aan de start van een koers. Na 5 weken geen koers zal het hem deugd doen om terug die rugnummer op te spelden. In die 5 weken heeft Kris vele en lange trainingstochten afgewerkt.

De Ronde van Romandiƫ is een stevig ronde met als start een proloog in Aigle en op de slotdag, zondag 30 april, een tijdrit in Lausanne. Er zal ook heel wat geklommen moeten worden, enkele grote ronderenners zien het dan ook als voorbereiding op de Giro.

Heel veel succes in Zwitserland Kris!