Kris Boeckmans | Boeckie in E3 Harelbeke!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1677
post-template-default,single,single-post,postid-1677,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie in E3 Harelbeke!

Record Bank E3 Harelbeke World Tour Elite
Koers is Beleving. Het is het credo van Record Bank E3 Harelbeke, één van de weinige wielerwedstrijden met start en aankomst in één en dezelfde stad. Hand in Hand, de organiserende club, vaart een eigenzinnige, onafhankelijke koers en draagt innovatie hoog in het vaandel. De mensen achter “E3″ maken er een traditie van steeds weer te verrassen. Met spraakmakende banners, een attractief randprogramma of de introductie van een nieuwe ” col”.

Boeckie heeft er zin in en zal morgen opnieuw zijn steentje bijdragen om een goed eindresultaat te halen met zijn ploeg Lotto-Soudal. Kris start met nr. 22.

Heel veel succes Kris en team.