Kris Boeckmans | Boeckie start in DDWV, Drenthe en … Zoersel!!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1661
post-template-default,single,single-post,postid-1661,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie start in DDWV, Drenthe en … Zoersel!!

Beste fan

Zondag 5 maart start Kris om 12.15u aan de vismijn in Nieuwpoort voor 203,6 km in de 1ste Dwars door West Vlaanderen met aankomst rond 17.15u ,na 4 plaatselijke ronden van 13 km,in Ichtegem. Afgelopen woensdag reed hij in de GP Samyn met een goed gevoel maar moest onderkoeld (net als vele renners) de strijd jammer genoeg staken.

Zaterdag 11 maart rijdt Kris de Ronde van Drenthe.

EN … Zondag 12 maart kan je samen met Boeckie om 9u starten voor een fietstocht van 65 km in Zoersel aan Rijwielen Van de Plas. Na aankomst met onze wielerprof staat de trappist voor jullie klaar. Allen daarheen!