Kris Boeckmans | GP Le Samyn
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1656
post-template-default,single,single-post,postid-1656,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

GP Le Samyn

Morgen staat Grand Prix Le Samyn op de kalender. Boeckie heeft echter mooie herinneringen aan deze wedstrijd en het parcours is ongewijzigd sinds 2015. De start is voorzien omstreeks 12u35 en de wedstrijd is 202km lang. Het is de eerste wedstrijd in BelgiĆ« na “l’etoile de Besseges (Frankrijk) en een trainingsstop in Calpe (Spanje)”.