Kris Boeckmans | Boeckie en Thomas trainen in Spanje!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1651
post-template-default,single,single-post,postid-1651,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie en Thomas trainen in Spanje!

Na de Ster van Bessèges is Kris een weekje thuis geweest alvorens da dag vóór zijn 30ste verjaardag terug af te reizen naar ideaal trainingsgebied Calpe. In het zonnetje werkt Kris, samen met Thomas De Gendt, zijn vele trainingskilometers af.

Kris gaat niet, zoals eerder gezegd, naar de ronde van Abu Dhabi maar start op woensdag 1 maart in de GP Samyn!