Kris Boeckmans | Lid worden fanclub Boeckie 2017!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1638
post-template-default,single,single-post,postid-1638,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Lid worden fanclub Boeckie 2017!

Beste supporter

Een nieuw koersjaar staat voor de deur en dus ook een nieuw fanjaar als lid van de fanclub Kris Boeckmans. Als bestuur hopen we dat de huidige leden hun lidmaatschap gaan verlengen en ze reclame maken om nieuwe leden aan te brengen.

Lid zijn van de fanclub Boeckie 2017 kan door 5 euro over te schrijven op rekening van de fanclub BE89 9730 9993 4585 met vermelding van je émail adres en de namen van personen die lid worden, zodat wij onze leden via mail tijdens het seizoen nieuwsfeiten kunnen doorsturen. Ook kan je rechtstreeks betalen aan Marleen Peeters en Joeri Abelshausen eveneens met vermelding émail!

Wij hopen samen met jullie op een mooi koersjaar van Kris.

Vriendelijke wielergroet

fanclubbestuur Boeckie