Kris Boeckmans | Voorstelling Vuelta 2017 met … Boeckie!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1633
post-template-default,single,single-post,postid-1633,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Voorstelling Vuelta 2017 met … Boeckie!

Gisterenavond vond in Madrid de voorstelling van de Ronde van Spanje ‘Vuelta’ plaats. Kris was er uitgenodigd en reisde van de ploegstage van Mallorca af naar de Spaanse hoofdstad.

De voorstelling was mooi alsook het parcours. Wat Kris opviel is dat er maximaal 4 massasprints zullen zijn en verder elke rit in het laatste uur spektakel!

Ze sloten de voorstelling af met beelden van Kris zijn bewuste val en tevens overwinningen uit dat voorjaar aangevuld met foto’s van zijn revalidatie. Het applaus nadien bij het betreden van het podium was heel warm voor hem, hij stond dan ook vol emotie op he podium. Hij wilde daar uitgebreider praten dan nu het geval was maar dit ging hem niet af. Hij zag veel blije gezichten in het publiek.

Mooi van de Vuelta organisatie om aan Kris te denken.