Kris Boeckmans | Ploegstage Mallorca!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1605
post-template-default,single,single-post,postid-1605,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Ploegstage Mallorca!

Het nieuwe wielerseizoen is opnieuw gestart!

Vrijdag 9 december is Kris in de vroege ochtend met zijn ploegmaats van Lotto Soudal vertrokken richting Mallorca. Op dit eiland vertoeven de renners in het zonnetje bij een 20 graden, ideaal dus om een basis te leggen. De dag ervoor verzamelde de ploeg in de Ghelamco arena, het voetbalstadion van AA Gent, voor een uitgebreide medische check up.

De ploegstage duurt 10 dagen en op dinsdag 20 december is er de ploegvoorstelling in Brussel.

We kijken uit naar het wielerseizoen 2017…! Go Boeckie!