Kris Boeckmans | Podium voor Kris in Ronde van Turkije!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1529
post-template-default,single,single-post,postid-1529,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Podium voor Kris in Ronde van Turkije!

Lotto-Soudal heeft gisteren in een waaieretappe alles aan flarden gereden. Uiteindelijk zaten ze met 6 ploegmaats in een kopgroep van 8. Een dagje heel hard fietsen dus met als resultaat, Greipel op 1 en Kris op 3… Een klein feestje zal er gisterenavond dan toch wel ingezeten hebben zeker?

Wat niemand 9 maanden geleden durfde dromen is dan toch gebeurd. 26 april reeds terug op een podium in een meerdaagse rittenkoers. Dikke proficiat Kris!