Kris Boeckmans | De Vuelta: rit 5… Spurtkans voor Kris!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1454
post-template-default,single,single-post,postid-1454,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

De Vuelta: rit 5… Spurtkans voor Kris!

De 70ste Vuelta is vandaag toe aan de 5e rit en hier liggen mogelijkheden voor Kris. Hij zal opnieuw zijn kans en vertrouwen krijgen van de ploeg in deze 167 km lange rit. Kris kan opnieuw rekenen op Jasper en Tosh om hem in de spurt bij te staan.

Het is warm in Spanje en de afgelopen dagen was het telkens klimmen geblazen. Gisteren op de slotklim heeft Kris zich zonder twijfelen direct laten uitzakken om krachten te sparen voor de rest van de Vuelta. Kris voelt zich goed in Spanje en probeert te focussen op die weinige kansen die er zeker gaan komen, te beginnen met vandaag waar hij kan strijden tegen Bouhanni, Degenkolb, Sagan en Ewan.

GO BOECKIE & LOTTO SOUDAL team! Good luck!