Kris Boeckmans | Boeckie stapt uit Tour de Wallonie.
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1432
post-template-default,single,single-post,postid-1432,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie stapt uit Tour de Wallonie.

Kris is gisteren in de 3e rit uit de ronde van Wallonië gestapt wegens last aan de knie. Dit uit voorzorg van de ronde van Polen en daarna de Vuelta. Enkele kinébeurten moeten volstaan om snel weer te kunnen trainen richting de komende maanden.