Kris Boeckmans | Trainingskamp Livigno
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1424
post-template-default,single,single-post,postid-1424,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Trainingskamp Livigno

De laatste wedstrijd van Kris was het BK, Kris reed een perfecte wedstrijd en was altijd op het voorplan te bespeuren.  Helaas voor Kris kwam het niet tot een sprint na deze afmattende wedstrijd op het zware parcours in Tervuren. Ploegmaat Jurgen won zilver, Kris behaalde een knappe 11de plaats.

Momenteel verblijft Kris met zijn ploeg op trainingskamp in Livigno, buiten de renners die aan de Tour deelnemen zijn alle niet geblesseerde renners daar aanwezig. De voorbereidingen van zijn volgend programma zijn hiermee gestart. Intervalsessies en langeduurtrainingen vullen hun programma.

Kris zijn eerste wedstrijd is GP Cerami, alle wedstrijden zijn te bekijken bij zijn kalender.