Kris Boeckmans | Boeckie wint Gullegem
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1380
post-template-default,single,single-post,postid-1380,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie wint Gullegem

Wederom een superknappe prestatie van Kris te Gullegem, in deze wedstrijd waar de wind zijn groot aandeel in had kon Kris de overwinning op zak steken. Kijk hier naar het videoverslag, audioverslag en klik hier voor de uitslag

 

Gullegem Koers 2 Juni