Kris Boeckmans | 3e plaats Boeckie in Antwerpen!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1359
post-template-default,single,single-post,postid-1359,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

3e plaats Boeckie in Antwerpen!

Kris reed vandaag een prima koers tussen Rotterdam en Antwerpen met opnieuw een heel goed gevoel. Hij werd op de Italiƫlei 3e. Vorige week in Picardiƫ versloeg Kris de winnaar van vandaag Guardini 2 keer. Kris reed een goede spurt maar vandaag was Guardini sterker.

Morgen rijden de renners van Antwerpen naar Rotterdam.