Kris Boeckmans | Boeckie wint 1ste rit in Picardië!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1322
post-template-default,single,single-post,postid-1322,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie wint 1ste rit in Picardië!

Boeckie heeft vandaag zijn 4e overwinning van het seizoen geboekt in de Ronde van Picardië. Na de 1ste rit in de Ster van Bességes, GP Samyn en Nokere koerse is het opnieuw prijs. Kris heeft ook de groene leiderstrui om zijn schouders. Hopelijk kan hij deze behouden tot en met zondag! Kris schetst hieronder hoe het koersslot verliep.

Kris: “Twaalf kilometer voor de meet zijn we met de ploeg naar voor gekomen. Vier kilometer voor het einde was er een versmalling, dat was een gevaarlijk punt. Even raakten we elkaar kwijt, maar nadien vonden we elkaar terug. De laatste twee kilometer was het voortdurend draaien en keren. Jasper en ik draaiden als eersten de laatste bocht uit op 450 meter, dan mochten we niet meer twijfelen en moesten we vol sprinten. Achter ons was er nog een valpartij. Nu we die trui hebben, zullen we die verdedigen. Ik verwacht wel dat er nog steun zal zijn van de Franse ploegen als FDJ en Europcar die een sprinter bij zich hebben. We gaan sowieso voor een volgende ritzege de komende twee dagen.”

Nog even de rugnummers in de gewonnen koersen van Kris waarin de 3 overheerst!

nr 44 in Bességes

nr 33 in Samyn

nr 3 in Nokere

nr 13 in Picardië