Kris Boeckmans | Boeckie helpt Greipel aan winst!
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1304
post-template-default,single,single-post,postid-1304,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie helpt Greipel aan winst!

In de Ronde van Turkije kwamen ze gisteren aan in badplaats Marmaris. Kris en Lotto-Soudal deden het uitstekend. André Greipel kon er de massasprint op zijn naam schrijven. Kris reed op 30 km van de meet lang op kop van het peloton. Hiermee bevestigde hij zijn groeiende vormcurve. Vandaag rijden de renners van Mugla naar Pamukkale, een rit over 160 km.

Zondag eindigt de Ronde van Turkije in Istanbul.