Kris Boeckmans | Boeckie start terug in de koers, GP Denain.
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1286
post-template-default,single,single-post,postid-1286,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie start terug in de koers, GP Denain.

Donderdag wordt in het Noord-Franse Denain de gelijknamige Grote Prijs verreden. Met Lotto-Soudal, Topsport Vlaanderen-Baloise, Wanty-Groupe Gobert en Wallonie-Bruxelles nemen er vier Belgische teams aan de 56e editie van deze categorie 1.1-wedstrijd deel.

Kris zal hier starten na enkele duurtrainingen en kan hier terug in het koersritme komen.

Vanuit Denain werken de renners een lus af met passages in onder andere Haspres, Artres, Raismes, Hasnon, Helesmes en Haveluy. Na 136,5 kilometer wachten er in Denain nog drie plaatselijke ronden van elk 20,6 kilometer.

Daarna is de opvolger van de Fransman Nacer Bouhanni bekend. De laatste Belgische zege in de GP Denain dateert al van 2003, toen Bert Roesems er de sterkste was.

. De deelnemende ploegen:

Cofidis, Ag2r-La Mondiale, FDJ, Lotto-Soudal, Androni-Giocattoli, Bardiani CSF, Bretagne-Séché Environnement, Cult Energy, Roompot, Southeast, Europcar, Topsport Vlaanderen-Baloise, Wanty-Groupe Gobert, Armée de terre France, Auber 93, Roubaix-Lille Métropole, Marseille, Wallonie-Bruxelles