Kris Boeckmans | 2e rit 3-daagse De Panne-Koksijde
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1275
post-template-default,single,single-post,postid-1275,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

2e rit 3-daagse De Panne-Koksijde

Kris heeft vandaag opgegeven in de 2e rit van de 3-daagse De Panne-Koksijde. Hij had teveel last van de ziekte die hem vorige vrijdag tijdens de E3 Harelbeke reeds parten speelde. Kris heeft dan ook samen met de ploeg beslist om geen Ronde van Vlaanderen te rijden. Morgen ondergaat hij een uitgebreid onderzoek bij de arts en de komende dagen zal duidelijkheid brengen aangaande zijn geplande wedstrijden Scheldeprijs en Parijs-Roubaix. Via de website houden we iedereen uiteraard op de hoogte.