Kris Boeckmans | 3-daagse De Panne-Koksijde
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1272
post-template-default,single,single-post,postid-1272,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

3-daagse De Panne-Koksijde

Kris reed vandaag mee in de 1ste van 3 ritten in de 3-daagse De Panne-Koksijde. De 1e rit ging vandaag van De Panne naar Zottegem over een afstand van 189,1 km. Deze koers geldt als laatste voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen van aanstaande zondag. Het eerste koersuur bracht een gemiddelde van meer dan 57 km/u. Het ging razendsnel. Op het einde van de dag bleef er een kopgroep van 6 over met 3 Lotto-Soudal renners. Alexander Kristoff won de rit voor  Debusschere en Devolder. Sean De Bie en Lars Bak werden 4 en 5. Kris had na zijn ziekte een goede koersdag en finishte als 130ste in het peloton. Morgen fietsen de renners van Zottegem naar Koksijde en donderdag staat eerst de rit De Panne- De Panne, 111,4 km op het programma en in de namiddag nog een tijdrit over een afstand van 14 km.

Zondag wacht dan Vlaanderens Mooiste…