Kris Boeckmans | Rit 2 : 3DWVL
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1226
post-template-default,single,single-post,postid-1226,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Rit 2 : 3DWVL

Kris sprintte vanmiddag naar een 2e plaats achter Danny Van Poppel (Trek Factory Racing) Dit resultaat bevestigt de goed vorm waarmee Kris momenteel rijdt. Michaƫl Van Staeyen werd 3e. Drucker van BMC en Meersman van Etixx-Quick Step werden 4 en 5.

De bijgevoegde foto is op de Kemmelberg genomen

alle uitslagen