Kris Boeckmans | Rit 1 : 3DWVL
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1218
post-template-default,single,single-post,postid-1218,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Rit 1 : 3DWVL

Na de goede proloog van Kris gisteren stond vandaag de eerste rit op de agenda. Kris beschikte opnieuw over een stel goede benen. Op het einde van een dag met vele ontsnappingen hield een groep van 5 nipt stand tot aan de finish. In deze kopgroep spurtte ploegmaat van Kris Tosh Van der Sande naar een verdienstelijke 2e plaats, nipt achter Yves Lampaert. Kris finishte op een 32ste plaats in het peloton op 4″ van de kopgroep. Morgen staat de 2e rit op het programma van Nieuwpoort naar Ichtegem, 184,5 km.