Kris Boeckmans | Boeckie wint GP Samyn
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1190
post-template-default,single,single-post,postid-1190,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie wint GP Samyn

Na een sterke wedstrijd afgelopen zondag te Kuurne-Brussel-Kuurne trok Kris met een goed gevoel naar “Grand Prix Le Samyn”. In tegenstelling tot de voorbije jaren was het parcours omwille van wegenwerken sterk gewijzigd.

Kris reed een goede wedstrijd, door sterk ploegwerk en met De Gendt in de vluchtgroep, hij moest rustig blijven tot aan de finish. Steeds goed voorin en na de laatste kasseistrook bleef er een groepje van 8 renners vooruit. Kris sprintte zo naar zijn tweede zege van dit prille seizoen.

Bekijk de beelden via Het Laatste Nieuws, de titel spreekt voor zich “Boeckmans snoept treintje Etixx-Quick.Step weer zege af

volledige uitslag