Kris Boeckmans | Trainingsstage #4
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1146
post-template-default,single,single-post,postid-1146,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Trainingsstage #4

Kris pakte na Bessèges 3 dagen rust, om nadien naar Calpe te vertrekken.

“Het was een vrij gemakkelijke beslissing om terug naar Spanje te vertrekken. Hier kan ik me in ideale omstandigheden verder voorbereiden op de voorjaarsklassiekers. Ik zit hier samen met ploegmaats Thomas, Tosh, Kenny en Gert. Samen hebben we al veel kilometers gereden door de Spaanse bergen.

De ploeg waar ik peter van ben, Forza Fortuna, zit hier ook. Op de rustdag ben ik met hen meegereden. Heel fijn om te zien met hoeveel enthousiasme en motivatie zij naar het nieuwe seizoen toeleven. Een ploeg om fier op te zijn.”

Kris komt zondag terug van zijn stage. Het weekend daarop rijdt hij zijn eerste wedstrijd op Vlaamse bodem, Kuurne-Brussel-Kuurne.

IMG_3502