Kris Boeckmans | Ster van Bessèges: rit 5
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1137
post-template-default,single,single-post,postid-1137,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Ster van Bessèges: rit 5

Vandaag stond de afsluitende (klim)tijdrit op het programma. Kris vertelt:

Ik had gisteren nog 20 minuten op de rollen gereden om ervoor te zorgen dat ik vandaag echt voluit kon gaan. Na een goede nachtrust kon ik aan mijn ‘planning’ beginnen. Ik had een planning gekregen hoe ik me optimaal kon voorbereiden op deze tijdrit. Ik heb deze tot op de seconde uitgevoerd met alle bijhorende wattages. En dan was mijn moment gekomen. Ik wist dat winnen moeilijk ging zijn, maar ik wou wel een sterke prestatie neerzetten en mijn goed gevoel van deze week bevestigd zien. Ik heb de tijdrit vol aangevat, en los van enkele schoonheidsfoutjes een goeie tijdrit gereden. Ik voelde me goed op de fiets, en het ging wel degelijk ook goed vooruit. Ik maakte de 11,92 kilometer rond in 18’13”23. Goed voor een negende plaats in deze tijdrit en een derde plaats in het eindklassement. Ik ben blij dat ik de afgelopen week zo heb kunnen afsluiten en kijk terug op een mooie rittenwedstrijd. Ook de ploeg presteerde goed want we eindigden met 4 in de top10. Binnenkort vertrek ik nog op stage naar Spanje en nadien staat Kuurne op het programma. #zinin