Kris Boeckmans | Ster van Bessèges : rit 4
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1129
post-template-default,single,single-post,postid-1129,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Ster van Bessèges : rit 4

Rit 4 ondertussen al in de Franse rittenkoers. Kris vertelt:


We stonden met een luxepositie aan de start van de rit. De leiderstrui was ik dan wel kwijt maar met deze aankomst konden we veel doen. Tony die vorig jaar 3de was hier maakte het ons niet moeilijk om een plan te maken. Met de ganse ploeg maakten we de finale hard. Op 5km gingen we dan ook met onze trein en mede door de forse zijwind konden we iedereen afhouden. Zelf deed ik ook enkele stevige kopbeurten om zo met 5 de laatste bocht te nemen en “le mur” te bestormen. Na mijn werk kon ik nog net volgen en verloor zo geen tijd in het klassement. Ook Pim en Maxime kwamen in dezelfde tijd binnen. Tony neemt 10″ boni en met het zicht op de tijdrit is dit uitstekend. Het is ook vooral heel knap dat we in een week met 3 verschillende renners hebben kunnen winnen! One goal, one team