Kris Boeckmans | Ster van Bessèges: rit 3
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1126
post-template-default,single,single-post,postid-1126,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Ster van Bessèges: rit 3

Ondertussen al de derde etappe en net als gisteren mocht Kris in de leiderstrui van start gaan.

Het was een lastige aanvangsfase. Ik ondervond nog last van de val gisteren. Gelukkig was er niets gebroken, maar mijn ribben waren wel serieus geraakt. Ik ging wel mee spurten voor de overwinning en zat in het wiel van Tony. Tony werd gehinderd en kon een valpartij maar net vermijden. Ik kon nog net op tijd mijn voet uit het pedaal krijgen. Maar de kansen waren wel weg. Pim (die net voor Tony in de trein zat), heeft dan maar gespurt en werd nog 4de. Ondanks de tuimelperte van gisteren, wel nog een goed gevoel in de benen! Op naar morgen!