Kris Boeckmans | Ster van Besseges: rit 2
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1120
post-template-default,single,single-post,postid-1120,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Ster van Besseges: rit 2

Na de overwinning gisteren, mag Kris deze rit aanvangen als leider in de rode trui.

Het was wederom ontzettend koud en er was enorm veel wind. Hoe dan ook, na de overwinning gisteren had ik er wel zin in. Toch zijn we met het peloton 3 keer gestopt om te protesteren tegen de organisatie omwille van de koude. Maar we zijn nadien ook 3 keer terug vertrokken.   In de finale was Voeckler nog even weggereden met Houle maar meer dan 40 seconden hebben ze niet gepakt en ze werden op 10 kilometer terug gegrepen. We kwamen met de ploeg op het gepaste moment naar voor en zaten we waar we moesten zitten. Met nog 1,5km te gaan vallen ze rond positie 3. Ik zit rond de 10de plaats en kan niet anders dan mee tegen de grond gaan. Weg kans en de eerste valpartij van het seizoen is meteen ook een feit. Gelukkig geen breuken, maar mijn ribben zijn wel geraakt. Toch sta ik morgen, als leider, terug aan de start!