Kris Boeckmans | Boeckie wint 1ste rit van Bessèges
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1107
post-template-default,single,single-post,postid-1107,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Boeckie wint 1ste rit van Bessèges

Vandaag was de start van de Ster van Bessèges. Kris vertelt over de stevige wedstrijd:

“Koud en veel wind aan de start van de wedstrijd. Ik had me laten verrassen bij de start. Normaal kwam de wind van op kop, maar het werd vrijwel meteen in waaiers getrokken en een groep van 30 renners kon zich losscheuren van het peloton. Roompot deed er alles aan om het op 2min te houden. Na 86 kilometer was het moment gekomen om zelf mee actie te ondernemen en trok ik mee vol door. Het scheurde wederom en we konden met een groepje ons losrukken van het peloton. Bij het opdraaien van de plaatselijke ronden maakte we de aansluiting met de eerste groep. Dit was meteen ook één van de gevaarlijkste momenten in de koers. Direct begon iedereen aan te vallen en was de samenwerking weg en werden er kleine groepjes gevormd. Zelf spong ik van groepje naar groepje en kwam ik bij Dennis en Pim terecht. Zij hebben mij fantastisch bijgestaan en op 200 meter ben ik vol aangegaan. Wat een gevoel om na 4 jaar nog eens als eerste over de meet te bollen.”

Verdere info over de wedstrijd lees je hier!