Kris Boeckmans | Laatste dag Qatar
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
685
post-template-default,single,single-post,postid-685,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Laatste dag Qatar

Gisteren konden we tweemaal juichen, het was immers Kris zijn 27ste verjaardag en als kers op de taart kon Greipel in de vijfde rit het zegegebaar maken.

Hierbij een citaat van Greipel : “De ploeg verrichtte schitterend werk. Vandaag waren er geen waaiers. Met nog 60 kilometer te gaan zetten Lars Bak en Gert Dockx de achtervolging in op de kopgroep en hielden de rest van ons uit de wind. We kregen echter geen hulp. Na 30 kilometer lieten we het over aan de anderen. De voorsprong daalde terug met nog 20 kilometer te gaan. Kris Boeckmans bracht ons in de laatste 2 kilometer. Het was belangrijk goed vooraan te zitten met de zijwind. Sieberg en Roelandts namen het heft in handen in de slotkilometer en deden hun werk zoals altijd perfect. Ik kon mezelf sparen tot 200 meter voor de streep. Iedereen deed zijn deel van het werk.”

 

qatar rit 5

Op de foto is Kris achter Greipel, alle uitslagen op Procyclinstats .

Vandaag de kortste en laatste rit van deze ronde, een rit met een afstand van 113 km