Kris Boeckmans | 17 mei San Jose
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
1499
post-template-default,single,single-post,postid-1499,single-format-image,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

17 mei San Jose

Een individuele tijdrit met aankomst boven te San Jose, de 10de grootse stad van de Verenigde Staten en ’s werelds toonaangevend centrum van innovatie, San Jose met zijn 240 km aan fietspaden is een epicentrum van fietsen waar 38 000 fietsers gebruik van maken. Het is tevens de stad  die bekroond werd met The National Bicycle Friendly Community Award. Een hele eer dus om hier de Tour of California te ontvangen voor een tijdrit van 31 kilometer die je kan volgen vanaf 20u op tourtracker of later op Eurosport.

tijdrijden Kris

Naar alle waarschijnlijkheid zal Kris bij de eersten starten vermits hij achteraan in het klassement staat.

In de vorige rit behaalde Kris een 20ste plaats, Voigt pakt een zeer knappe zege nadat hij de aansteker was van een ontsnapping van 18 renners op 50km voor de finish. Deze groep bleef voorop beuken tegen de wind en slaagde in zijn opzet. Het peloton komt één minuut later over de finish, Van Garderen wordt nieuwe leider.