Kris Boeckmans | 2de rit van Bessèges
Op deze website vind je informatie terug over Kris, zijn programma en zijn afgelopen races!
Kris Boeckmans Vital Concept Europees Kampioen Belg
108
post-template-default,single,single-post,postid-108,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

2de rit van Bessèges

Deze ging van start net buiten Nimes omstreeks 12u40 en de officiële start werd enkele kilometers later gegeven aan de voet van een kleine klim. Drie renners raakten voorop en Topsport Vlaanderen – Baloise controleerde de wedstrijd. Bij het aansnijden van de plaatselijke ronden ging de snelheid de hoogte in en werden de vluchters ingerekend.

“het werd een massaspurt en ik zat vrij goed tot op 1 km, door enkele korte opeenvolgende gevaarlijke situaties verloor ik mijn uitstekende positie, met als gevolg niet kunnen spurten en 27ste in uitslag. Samen met ploegmaten Björn, Frederik, Bert-Jan en Romain hebben we de teller van de 200km nog even opgezocht”